Hockeyclub Mierlo

Hockeyclub Mierlo kun je vinden aan de Oudvensestraat 9 in Mierlo.

Meer informatie over Hockeyclub Mierlo in Mierlo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Mierlo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Mierlo wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Mierlo in Mierlo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Mierlo vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Mierlo in Mierlo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Mierlo ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Oudvensestraat 9 in Mierlo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 664 566, of door te mailen via de website: http://www.hcmierlo.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Mierlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Mierlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Mierlo

Bezoekers bekeken ook