Snails Rotterdam

Snails Rotterdam kun je vinden aan de Leningradplaats 2 in Rotterdam.

Meer informatie over Snails Rotterdam in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Snails Rotterdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Snails Rotterdam in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Snails Rotterdam vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Snails Rotterdam in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Snails Rotterdam ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Leningradplaats 2 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Snails Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snails Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Snails Rotterdam

Bezoekers bekeken ook