HC Scoop

HC Scoop kun je vinden aan de Eggerweg 6 in Sittard.

Meer informatie over HC Scoop in Sittard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sittard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Scoop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Scoop in Sittard is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Scoop vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Scoop in Sittard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Scoop ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Eggerweg 6 in Sittard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 46 451 7178, of door te mailen via de website: http://www.hcscoop.nl/

Hoe kom je bij HC Scoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Scoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Scoop

Bezoekers bekeken ook