Overcoming Obstacles

Overcoming Obstacles kun je vinden aan de Nijenhuislaan 2 in Zwolle.

Meer informatie over Overcoming Obstacles in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Overcoming Obstacles wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Overcoming Obstacles in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Overcoming Obstacles vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Overcoming Obstacles in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Overcoming Obstacles ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Nijenhuislaan 2 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 86804375, of door te mailen via de website: http://www.overcomingobstacles.nl/

Hoe kom je bij Overcoming Obstacles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Overcoming Obstacles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Overcoming Obstacles

Bezoekers bekeken ook