Hockeyclub "De Meeuwen"

Hockeyclub "De Meeuwen" kun je vinden aan de Sportlaan 87B in Emmeloord.

Meer informatie over Hockeyclub "De Meeuwen" in Emmeloord

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Emmeloord of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub "De Meeuwen" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub "De Meeuwen" in Emmeloord is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub "De Meeuwen" vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub "De Meeuwen" in Emmeloord meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub "De Meeuwen" ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Sportlaan 87B in Emmeloord. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 527 624 422, of door te mailen via de website: http://www.hcdemeeuwen.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub "De Meeuwen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub "De Meeuwen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub “De Meeuwen”

Bezoekers bekeken ook