Sportpark Birkhoven

Sportpark Birkhoven kun je vinden aan de Barchman Wuytierslaan 224 in Amersfoort.

Meer informatie over Sportpark Birkhoven in Amersfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amersfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark Birkhoven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark Birkhoven in Amersfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark Birkhoven vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark Birkhoven in Amersfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark Birkhoven ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Barchman Wuytierslaan 224 in Amersfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportpark Birkhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Birkhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark Birkhoven

Bezoekers bekeken ook