IJCU Dragons

IJCU Dragons kun je vinden aan de Mississippidreef 151 in Utrecht.

Meer informatie over IJCU Dragons in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJCU Dragons wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJCU Dragons in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJCU Dragons vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJCU Dragons in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJCU Dragons ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Mississippidreef 151 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://ijcudragons.nl/

Hoe kom je bij IJCU Dragons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJCU Dragons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJCU Dragons

Bezoekers bekeken ook