Teun van Pelt Sport

Teun van Pelt Sport kun je vinden aan de Hinthamerstraat 135 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Teun van Pelt Sport in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Teun van Pelt Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Teun van Pelt Sport in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Teun van Pelt Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Teun van Pelt Sport in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Teun van Pelt Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hinthamerstraat 135 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 613 9723, of door te mailen via de website: http://www.teunvanpeltsport.nl/

Hoe kom je bij Teun van Pelt Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teun van Pelt Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Teun van Pelt Sport

Bezoekers bekeken ook