Sporthal Midland

Sporthal Midland kun je vinden aan de Zangvogelweg 138 in Amersfoort.

Meer informatie over Sporthal Midland in Amersfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amersfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthal Midland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthal Midland in Amersfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthal Midland vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthal Midland in Amersfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthal Midland ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Zangvogelweg 138 in Amersfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 422 5105, of door te mailen via de website: https://sro.nl/sporthal-midland/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Hoe kom je bij Sporthal Midland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Midland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthal Midland

Bezoekers bekeken ook