Hockey Club Winschoten

Hockey Club Winschoten kun je vinden aan de Sint Vitusholt 7e Laan 8 in Winschoten.

Meer informatie over Hockey Club Winschoten in Winschoten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Winschoten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Winschoten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Winschoten in Winschoten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Winschoten vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Winschoten in Winschoten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Winschoten ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sint Vitusholt 7e Laan 8 in Winschoten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.h-c-w.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Winschoten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Winschoten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Winschoten

Bezoekers bekeken ook