MHC Rapide

MHC Rapide kun je vinden aan de Wittebrugstraat 6 in Hulst.

Meer informatie over MHC Rapide in Hulst

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hulst of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Rapide wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Rapide in Hulst is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Rapide vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Rapide in Hulst meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Rapide ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wittebrugstraat 6 in Hulst. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 114 312 510, of door te mailen via de website: http://www.mhcrapide.nl/

Hoe kom je bij MHC Rapide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Rapide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Rapide

Bezoekers bekeken ook