Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid"

Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" kun je vinden aan de Schoolstraat 23 in Aerdt.

Meer informatie over Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" in Aerdt

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Aerdt of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" in Aerdt is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" in Aerdt meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Schoolstraat 23 in Aerdt. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 316 247 426, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis "Eensgezindheid" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ver. Opr.,Expl. Ver.Gebouw Dorpshuis “Eensgezindheid”

Bezoekers bekeken ook