RHC Damesjong1

RHC Damesjong1 kun je vinden aan de Julianalaan 13 in Roermond.

Meer informatie over RHC Damesjong1 in Roermond

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Roermond of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is RHC Damesjong1 wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, RHC Damesjong1 in Roermond is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is RHC Damesjong1 vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is RHC Damesjong1 in Roermond meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over RHC Damesjong1 ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Julianalaan 13 in Roermond. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij RHC Damesjong1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RHC Damesjong1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. RHC Damesjong1

Bezoekers bekeken ook