Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82"

Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" kun je vinden aan de Noordervaart 232 in Stompetoren.

Meer informatie over Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" in Stompetoren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Stompetoren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" in Stompetoren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" in Stompetoren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Noordervaart 232 in Stompetoren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.vios82.com/

Hoe kom je bij Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rolstoelsportvereniging "V.I.O.S. '82" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rolstoelsportvereniging “V.I.O.S. ’82”

Bezoekers bekeken ook