A.S.V. Alexandria

A.S.V. Alexandria kun je vinden aan de Malkenschoten 41 in Apeldoorn.

Meer informatie over A.S.V. Alexandria in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is A.S.V. Alexandria wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, A.S.V. Alexandria in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is A.S.V. Alexandria vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is A.S.V. Alexandria in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over A.S.V. Alexandria ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Malkenschoten 41 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 55 533 6992, of door te mailen via de website: http://www.asvalexandria.net/

Hoe kom je bij A.S.V. Alexandria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.S.V. Alexandria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. A.S.V. Alexandria

Bezoekers bekeken ook