Voetbalvereniging DVS Aalst

Voetbalvereniging DVS Aalst kun je vinden aan de Sportpark De Aalstervelden, Sophiastraat 13A in Waalre.

Meer informatie over Voetbalvereniging DVS Aalst in Waalre

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Waalre of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Voetbalvereniging DVS Aalst wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Voetbalvereniging DVS Aalst in Waalre is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Voetbalvereniging DVS Aalst vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Voetbalvereniging DVS Aalst in Waalre meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Voetbalvereniging DVS Aalst ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Sportpark De Aalstervelden, Sophiastraat 13A in Waalre. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 221 4306, of door te mailen via de website: http://www.dvs-voetbal.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DVS Aalst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DVS Aalst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Voetbalvereniging DVS Aalst

Bezoekers bekeken ook