Twents Regioteam

Twents Regioteam kun je vinden aan de Schapendijk 37 in Oldenzaal.

Meer informatie over Twents Regioteam in Oldenzaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oldenzaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Twents Regioteam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Twents Regioteam in Oldenzaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Twents Regioteam vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Twents Regioteam in Oldenzaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Twents Regioteam ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Schapendijk 37 in Oldenzaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 41607940, of door te mailen via de website: https://twentsregioteam.nl/

Hoe kom je bij Twents Regioteam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twents Regioteam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Twents Regioteam

Bezoekers bekeken ook