vv AGOVV

vv AGOVV kun je vinden aan de Laan van Spitsbergen 2 in Apeldoorn.

Meer informatie over vv AGOVV in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is vv AGOVV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, vv AGOVV in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is vv AGOVV vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is vv AGOVV in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over vv AGOVV ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Laan van Spitsbergen 2 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 55 843 0737, of door te mailen via de website: http://agovv.nl/

Hoe kom je bij vv AGOVV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vv AGOVV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. vv AGOVV

Bezoekers bekeken ook