Voetbalvereniging Go-ahead Kampen

Voetbalvereniging Go-ahead Kampen kun je vinden aan de Buitenbroeksweg 2 in Kampen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Go-ahead Kampen in Kampen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kampen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Voetbalvereniging Go-ahead Kampen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Voetbalvereniging Go-ahead Kampen in Kampen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Voetbalvereniging Go-ahead Kampen vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Voetbalvereniging Go-ahead Kampen in Kampen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Voetbalvereniging Go-ahead Kampen ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Buitenbroeksweg 2 in Kampen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 331 9027, of door te mailen via de website: http://www.goaheadkampen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Go-ahead Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Go-ahead Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Voetbalvereniging Go-ahead Kampen

Bezoekers bekeken ook