HBS Craeyenhout

HBS Craeyenhout kun je vinden aan de Daal en Bergselaan 1B in Den Haag.

Meer informatie over HBS Craeyenhout in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HBS Craeyenhout wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HBS Craeyenhout in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HBS Craeyenhout vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HBS Craeyenhout in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HBS Craeyenhout ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Daal en Bergselaan 1B in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 368 1960, of door te mailen via de website: https://www.hbs-craeyenhout.nl/

Hoe kom je bij HBS Craeyenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HBS Craeyenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HBS Craeyenhout

Bezoekers bekeken ook