R.K.S.V. Rood-Wit W

R.K.S.V. Rood-Wit W kun je vinden aan de Emmastraat 84-86 in Sint Willebrord.

Meer informatie over R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sint Willebrord of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is R.K.S.V. Rood-Wit W wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is R.K.S.V. Rood-Wit W vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over R.K.S.V. Rood-Wit W ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Emmastraat 84-86 in Sint Willebrord. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 165 383 521, of door te mailen via de website: http://www.rood-wit.nl/

Hoe kom je bij R.K.S.V. Rood-Wit W? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.S.V. Rood-Wit W het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. R.K.S.V. Rood-Wit W

Bezoekers bekeken ook