Sportclub Joure

Sportclub Joure kun je vinden aan de Hoge Zomerdijk 5 in Joure.

Meer informatie over Sportclub Joure in Joure

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Joure of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportclub Joure wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportclub Joure in Joure is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportclub Joure vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportclub Joure in Joure meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportclub Joure ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Hoge Zomerdijk 5 in Joure. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 412 145, of door te mailen via de website: https://www.scjoure.nl/

Hoe kom je bij Sportclub Joure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Joure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportclub Joure

Bezoekers bekeken ook