FC De Bilt

FC De Bilt kun je vinden aan de Sportpark Weltevreden, Weltevreden 1 in De Bilt.

Meer informatie over FC De Bilt in De Bilt

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in De Bilt of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is FC De Bilt wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, FC De Bilt in De Bilt is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is FC De Bilt vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is FC De Bilt in De Bilt meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over FC De Bilt ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Sportpark Weltevreden, Weltevreden 1 in De Bilt. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 220 4575, of door te mailen via de website: http://www.fcdebilt.nl/

Hoe kom je bij FC De Bilt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FC De Bilt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. FC De Bilt

Bezoekers bekeken ook