Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward"

Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" kun je vinden aan de Bakenberg, Kemperbergerweg 11 in Arnhem.

Meer informatie over Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" in Arnhem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Arnhem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" in Arnhem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" in Arnhem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bakenberg, Kemperbergerweg 11 in Arnhem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 26 443 1871, of door te mailen via de website: http://www.upward.nl/

Hoe kom je bij Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Arnhemse Mixed Hockey Club “Upward”

Bezoekers bekeken ook