Sportpark Boshuizerkade

Sportpark Boshuizerkade kun je vinden aan de Boshuizerkade 96f in Leiden.

Meer informatie over Sportpark Boshuizerkade in Leiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark Boshuizerkade wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark Boshuizerkade in Leiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark Boshuizerkade vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark Boshuizerkade in Leiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark Boshuizerkade ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Boshuizerkade 96f in Leiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://sportstadleiden.nl/accommodaties/details?accommodatie_id=149&accommodatie_cat_id=104

Hoe kom je bij Sportpark Boshuizerkade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Boshuizerkade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark Boshuizerkade

Bezoekers bekeken ook