TwenteSport B.V.

TwenteSport B.V. kun je vinden aan de Billitonstraat 4 in Hengelo.

Meer informatie over TwenteSport B.V. in Hengelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hengelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is TwenteSport B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, TwenteSport B.V. in Hengelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is TwenteSport B.V. vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is TwenteSport B.V. in Hengelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over TwenteSport B.V. ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Billitonstraat 4 in Hengelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 53401575, of door te mailen via de website: http://www.twentesport.com/

Hoe kom je bij TwenteSport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TwenteSport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. TwenteSport B.V.

Bezoekers bekeken ook