Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app.

Maximaal belastbaar gewicht

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app.

De Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app is een veelzijdige crosstrainer met vele innovatieve functies. Met een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg en een lage opstap, biedt het apparaat een comfortabele en gewrichtsontziende full body workout voor armen, benen, billen en schouders. De vloerbeschermende kunststof kappen op de standbuizen zorgen voor extra stabiliteit. Met de geïntegreerde trainingscomputer kunnen doelgerichte prestatiegerichte trainingen worden uitgevoerd. Het LC-display geeft tijd, snelheid, calorieverbruik en afstand weer. Door middel van de in de handvaten geïntegreerde polsmeter krijgt u directe informatie over uw polsfrequentie en kunt u uw prestaties beoordelen. De Myon Cross crosstrainer maakt het mogelijk om op een leuke manier uw fitheid te verbeteren. Met de ingebouwde tablet-houder kunt u de Kinomap-app gebruiken waarmee u virtuele trainingsroutes kunt afleggen. De 12kg vliegwielmassa en het magnetische remsysteem maken het mogelijk om bij elk niveau van intensiteit een veeleisende training te krijgen. Met de Kl.

Veelgestelde vragen over de Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app.

De Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app. heeft een maximaal belastbaar gewicht van .

De Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app. heeft een Unknown.

De Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app. heeft een hartslagfunctie: . Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Klarstein Myon Cross Crosstrainer 12kg vliegwielmassa Magnetisch remsysteem Tablethouder en Kinomap-app. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten