CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg.

Maximaal belastbaar gewicht

130 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Aantal trainingsniveaus

32

Omschrijving van de CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg.

De CAPITAL SPORTS Helix Pro crosstrainer is meer dan alleen een stevig uitgeruste fitnessmachine. Het is een innovatief fitnessapparaat en de ultieme trainingspartner voor thuis. Met een maximaal gebruikersgewicht van 130 kg is deze crosstrainer geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. De HiLevel-technologie maakt het mogelijk om je trainingsprogramma aan te passen aan je niveau. Met de integratie van de Kinomap-app maakt de CAPITAL SPORTS Helix Pro crosstrainer jouw training nog leuker. Maak virtuele wandelingen door steden naar keuze en ervaar dezelfde weerstand als bij het lopen van een heuvel of berg. Dit is niet alleen een entertainende ervaring, maar zorgt ook voor een effectieve training die je prestaties op de lange termijn zal verbeteren. De crosstrainer beschikt ook over een tablet- en USB-oplaadfunctie. Je kunt je tablet veilig aan de crosstrainer bevestigen met de speciale tabletsteun, zodat je je favoriete films en muziek kunt kijken en luisteren tijdens je workout. Je kunt ook je smartphone of andere apparaten via USB opladen. De CAPITAL SPORTS Helix Pro crosstrainer is de perfecte oplossing voor een effectieve en plezierige training thuis.

Veelgestelde vragen over de CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg.

De CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 130 kg.

De CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg. heeft een Unknown.

De CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg. heeft een hartslagfunctie: . Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De CAPITAL SPORTS Helix Pro Crosstrainer met Bluetooth 4.0, tablethouder en USB-lader Max. gebruikersgewicht: 130 kg. heeft 32 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten