1. fitnessen
  2. Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer.

Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

3

Omschrijving van de Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer.

Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer is de perfecte fitness oplossing voor iedereen die zijn buik en billen wil trainen. Dit robuuste en compacte apparaat is het perfecte hulpmiddel voor het versterken van je buikspieren en het verfijnen van je billen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden aangepast aan iedere gebruiker, ongeacht het niveau van fitness. Het Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer is voorzien van een comfortabele, kussenvormige zitting en stevig handvat om je optimale balans te bieden tijdens de oefeningen. Het apparaat is voorzien van een dubbelzijdige pedaal met verschillende niveaus van weerstand, waardoor je je buikspieren en billen meer uitdaging kunt bieden. Het is ook voorzien van een LCD-scherm waarop je al je prestaties kunt bijhouden. Met de Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer kun je thuis de perfecte buikspier- en bilspieroefeningen doen. Het is de perfecte manier om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Met dit apparaat kun je gemakkelijk een strakkere buik en billen krijgen, waardoor je er beter uitziet en je je beter voelt. Probeer de Twist and Shape.

Veelgestelde vragen over de Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer.

De Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer. heeft een Unknown.

De Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Twist and Shape Lichaamstrainer AB Trainer. heeft 3 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten