1. fitnessen
  2. Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving.

Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Remband

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

24

Omschrijving van de Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving.

De Capital Sports Helix Air crosstrainer is een krachtige en uiterst efficiënte hometrainer die voorzien is van een 12 kg vliegwielmassa en een riemaandrijving. Door het SilenBelt systeem functioneert deze TÜV gekeurden hometrainer geruisloos en soepel. Met de HiLevel weerstand met 24 niveaus krijgt u een bijzonder effectieve opbouwtraining. Het magnetische remsysteem met MagResist functie overtuigt met een nauwkeurig en betrouwbaar remproces dat tevens het materiaal ontziet. Met de PulseControl polsmeter in de handgreep krijgt de trainingscomputer live informatie betreffende de polsfrequentie en maakt zo een efficiënte prestatiecontrole mogelijk. Voor meer afwisseling tijdens de training is de Helix Air crosstrainer voorzien van een SmartCardio Studio tablethouder waarmee u uw smartphone, iPhone, tablet of E-reader op kunt bevestigen en zo naast de training ook afwisselende entertainment kunt genieten. Daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van de Kinomap-app gebruik te maken van de camera van uw tablet.

Veelgestelde vragen over de Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving.

De Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving. heeft een Unknown.

De Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Helix Air crosstrainer 12 kg vliegwielmassa riemaandrijving. heeft 24 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten