1. fitnessen
  2. Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling.

Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling.

Maximaal belastbaar gewicht

100 kg

Weerstandsysteem

Remband

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

0

Omschrijving van de Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling.

De Aidapt beentrainer is een handig apparaat dat je helpt om beweging te herstellen als je een blessure oploopt. Deze beentrainer is gemaakt met een stevig en compact ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren. Met de display weerstand instelling kun je de intensiteit van je work-out aanpassen naar je eigen behoeften. De digitale teller geeft je je progressie weer en helpt je bij het bijhouden van je vooruitgang. Deze beentrainer is ook geschikt voor mensen die arm oefeningen willen doen. Het apparaat geeft je de mogelijkheid om je armen te trainen en sterker te maken. Je kunt ook het apparaat gebruiken om je benen te trainen, waardoor je een betere bloedcirculatie krijgt en je spieren sterker worden. Door de verschillende instellingen van de weerstand kun je het apparaat aanpassen op je eigen behoeften. Dit is een ideale manier om je fitheid te verbeteren.

Veelgestelde vragen over de Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling.

De Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg.

De Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling. heeft een Unknown.

De Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Aidapt beentrainer met display weerstandinstelling. heeft 0 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten