1. fitnessen
  2. VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie.

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie.

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is een betrouwbare oplossing voor het thuis uitvoeren van cardio-oefeningen. Het apparaat is uitgerust met 8 verschillende weerstandsniveaus, waardoor het ideaal is voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. De stevige constructie zorgt voor een goede stabiliteit en de comfortabele zitting maakt het mogelijk om langere tijd achtereen te trainen. Daarnaast is de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer uitgerust met een hartslagfunctie. Hiermee kun je tijdens het trainen de hartslagmeting bijhouden en zo precies je work-outs monitoren. Ook is het mogelijk om deze gegevens te vergelijken en je prestaties te verbeteren. Met dit apparaat kun je dus eenvoudig in je eigen huis professioneel trainen.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie.

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie. heeft een Unknown.

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer 8 weerstandsniveaus Extra stevige constructie Hartslagfunctie. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten