Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

24

Omschrijving van de Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder.

De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer is een ideaal trainingsapparaat, met een gebruiksvriendelijke bediening en 8 verschillende weerstandsniveaus. Je kan afhankelijk van je eigen trainingsdoel en conditie aan de slag met de instelbare weerstanden. De weerstanden zijn goed te doseren, waardoor je het juiste niveau zal bereiken voor een effectieve en efficiënte work-out. De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer is ook voorzien van een hartslagmeter. Op basis van je hartslag kan je je inspanning doseren en verbeteren. Om je training optimaal te maken, is ook een tablet-houder aanwezig, waardoor je tijdens het trainen muziek kan luisteren of een video kan bekijken. De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer is een gebruiksvriendelijk trainingsapparaat van hoogwaardige kwaliteit. Met de instelbare weerstanden, hartslagmeter en tablet-houder creëer je een effectieve en efficiënte trainingsroutine. Start je training en verbeter je conditie en krijg het beste uit jezelf.

Veelgestelde vragen over de Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder.

De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder. heeft een Unknown.

De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer Fitness trainer met 8 weerstandsniveaus Voorzien van hartslagmeter en tablethouder. heeft 24 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten