1. fitnessen
  2. Crosstrainer Focus Fitness Fox 2.

Crosstrainer Focus Fitness Fox 2.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Crosstrainer Focus Fitness Fox 2.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Crosstrainer Focus Fitness Fox 2.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Omschrijving van de Crosstrainer Focus Fitness Fox 2.

De Focus Fitness Fox 2 is een ideale keuze voor zowel beginnende als gevorderde thuissporters. Het compacte ontwerp maakt de Fox 2 perfect voor mensen met kleine appartementen. Maar ondanks zijn kleine formaat heeft de Fox 2 toch alles wat je nodig hebt om een goede work-out te krijgen. Met zijn vliegwiel van 6 kg en 12 professionele trainingsprogramma's biedt de Fox 2 je een uitdagende trainingservaring. De Focus Fitness Fox 2 is ook uitgerust met een handmatig verstelbare weerstand. Hiermee kunt u de intensiteit van uw training aanpassen om uw doelen te behalen. Bovendien heeft de crosstrainer een comfortabel soft-touch display dat de hartslag, snelheid, verbrande calorieën en afgelegde afstanden bijhoudt. Met al deze functies is de Focus Fitness Fox 2 de perfecte keuze voor thuissporters die comfortabel en effectief willen trainen.

Veelgestelde vragen over de Crosstrainer Focus Fitness Fox 2.

De Crosstrainer Focus Fitness Fox 2. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De Crosstrainer Focus Fitness Fox 2. heeft een Unknown.

De Crosstrainer Focus Fitness Fox 2. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Crosstrainer Focus Fitness Fox 2. heeft 16 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten