RKVV DIA

RKVV DIA kun je vinden aan de Donkerstraat 34 in Teteringen.

Meer informatie over RKVV DIA in Teteringen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Teteringen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is RKVV DIA wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, RKVV DIA in Teteringen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is RKVV DIA vooral een Voetbalclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is RKVV DIA in Teteringen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over RKVV DIA ? Je kunt de Voetbalclub bezoeken op Donkerstraat 34 in Teteringen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 571 1629, of door te mailen via de website: http://www.rkvvdia.nl/

Hoe kom je bij RKVV DIA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKVV DIA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. RKVV DIA

Bezoekers bekeken ook