1. fitnessen
  2. VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo.

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

32

Omschrijving van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is een ideaal apparaat voor degenen die van het comfort van thuis willen genieten terwijl ze bezig zijn met de meest effectieve sportactiviteiten. Met het innovatieve design is deze hometrainer zeer stevig en stabiel. Bovendien is het belastbaar tot 150 kg. De hometrainer is voorzien van industriële kogellagers op alle draaipunten, wat zorgt voor een lange levensduur en een hoge kwaliteit. Het magnetische weerstandssysteem zorgt voor vloeiende bewegingen, waardoor je comfortabel en geruisloos kunt trainen. Daarnaast is het zadel ergonomisch ontworpen en verstelbaar in zowel de verticale als de horizontale richting, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden. Ook zijn er verstelbare handgrepen om je fietshouding te ondersteunen. De voetriemen zijn verstelbaar, waardoor je voeten altijd op de juiste plek worden gehouden. Als laatste krijg je een gratis trainingsvideo en een luxe bidonhouder meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo. heeft een Unknown.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Incl. gratis trainingsvideo. heeft 32 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten