1. fitnessen
  2. Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's.

Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's.

Maximaal belastbaar gewicht

115 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's.

De VirtuFit CTR 1.0 is een geweldige keuze voor thuis fitness. Hij heeft 8 weerstandsniveaus, zodat je jouw eigen niveau kunt kiezen. Je kunt zelfs afwisseling toevoegen aan je fitness routine met behulp van de LCD-monitor, waarmee je je prestaties kunt bijhouden. Daarnaast is er ook een tablet-houder, waarmee je je favoriete TV-programma's en films kunt bekijken tijdens het trainen. Je kunt ook muziek luisteren of informatie opzoeken tijdens het trainen. De houder is gemakkelijk aan te passen aan verschillende tabletformaten. De VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer met Tablethouder is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een krachtige, compacte crosstrainer. Hij is eenvoudig te gebruiken en met de 8 weerstandsniveaus en de tablet-houder kun je je fitnessroutine variëren. Daarnaast is hij makkelijk te verplaatsen met de transportwielen. Dus ben je klaar om te beginnen met je fitnessroutine? Neem dan vandaag nog de VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer met Tablethouder!

Veelgestelde vragen over de Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's.

De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 115 kg.

De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's. heeft een Unknown.

De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten