1. fitnessen
  2. Crosstrainer ProForm Carbon EL.

Crosstrainer ProForm Carbon EL.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Crosstrainer ProForm Carbon EL.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Crosstrainer ProForm Carbon EL.

Maximaal belastbaar gewicht

135 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

18

Omschrijving van de Crosstrainer ProForm Carbon EL.

De ProForm Carbon EL is een van de meest robuuste crosstrainers op de markt. Het frame is gemaakt van hoogwaardig staal dat stevig en duurzaam is, waardoor het perfect is voor intensieve sessies thuis. De verstelbare voetpedalen hebben een antislipoppervlak met een optimale grip, waardoor je veilig kunt trainen. Het display is gemakkelijk te bedienen en heeft een groot scherm, waardoor je alle informatie gemakkelijk kunt controleren. Het biedt directe feedback over het aantal verbrande calorieën, de afgelegde afstand, de hartslag en het aantal kilometers. De 18 verschillende weerstandsinstellingen zorgen ervoor dat je altijd een trainingssessie kunt kiezen die bij je past. Daarnaast heeft de ProForm Carbon EL ook een ingebouwde audio-interface, waardoor je je favoriete muziek kunt afspelen terwijl je traint.

Veelgestelde vragen over de Crosstrainer ProForm Carbon EL.

De Crosstrainer ProForm Carbon EL. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 135 kg.

De Crosstrainer ProForm Carbon EL. heeft een Unknown.

De Crosstrainer ProForm Carbon EL. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Crosstrainer ProForm Carbon EL. heeft 18 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten