1. fitnessen
  2. KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg.

KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg.

Maximaal belastbaar gewicht

100 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Omschrijving van de KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg.

De KM-Fit hometrainer, fitnessfiets is perfect voor wie een actief leven wil leiden, maar weinig ruimte heeft. Deze opvouwbare fitnessfiets is extreem eenvoudig op te bergen. Met de vouwfunctie kan de hometrainer snel worden opgevouwen en is hij met de wielen handig op te bergen. De KM-Fit hometrainer, fitnessfiets is sterk genoeg om een gebruikersgewicht tot 100 kg te ondersteunen. Met 8 verschillende weerstandsinstellingen kan de gebruiker kiezen voor een intensief of een rustig programma. Bij het trainen blijft u altijd op de hoogte van uw prestaties door de groot LCD-paneel met snelle bediening. Dankzij de comfortabele zitting en het stuur is het mogelijk om een uur lang comfortabel op de hometrainer te trainen.

Veelgestelde vragen over de KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg.

De KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg.

De KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg. heeft een Unknown.

De KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De KM-Fit hometrainer, fitnessfiets, opvouwbare fitnessfiets, tot 100kg. heeft 16 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten