1. fitnessen
  2. Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike.

Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Elastische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike.

Product naam: Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike. Productbeschrijving: De Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike is een krachtige indoor cardiotrainer die perfect is voor gebruikers van alle fitnessniveaus. Met het computerdisplay kun je tijd, snelheid, afstand, hartslag en calorieën bijhouden. Dankzij het vliegwiel van 8 kg kun je je duurtrainingen effectief uitvoeren. Het zadel en stuur zijn verstelbaar, waardoor de fiets geschikt is voor gebruikers tot een gewicht van maximaal 120 kg. Daarnaast is het formaat van de fiets compact, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Met de mobiele telefoonhouder kun je gemakkelijk je favoriete muziek luisteren tijdens het trainen. Ontdek de voordelen van onze fitnessfiets en leef een gezonde levensstijl!

Veelgestelde vragen over de Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike.

De Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike. heeft een Unknown.

De Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Physionics Fiets met Verstelbaar Zadel en Stuur 8 kg Vliegwiel Display met Hartslagmeter Mobiele Telefoon Houder Bike. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten