1. fitnessen
  2. Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter.

Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter.

Maximaal belastbaar gewicht

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Aantal trainingsniveaus

4

Omschrijving van de Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter.

De Klarstein Orbit Pro Hometrainer is een uitstekend instapmodel met vele voordelen. De training die je krijgt is effectief en werkt grote spiergroepen. Ook is het perfect voor het verbranden van vet en ondersteunen van een dieet. De geavanceerde trainingscomputer laat je toe om de verstreken tijd, afgelegde afstand, afstand en het huidige calorieverbruik te zien. Dankzij het grote display en de knoppen is het eenvoudig te bedienen. De Orbit Pro hometrainer biedt ook een zachtere training voor de gewrichten en een verbeterde bewegingscoördinatie. De extra beweging met de armen is ook zeer effectief, vergelijkbaar met nordic walking. Dit versterkt de been-, arm- en schouderspieren. Het is ook goed voor het stabiliseren. De riemaandrijving zorgt voor een lange levensduur en de hartslagmeter helpt u om uw doelen te bereiken. De Orbit Pro is een geweldig instapmodel met vele voordelen, perfect voor beginnende sporters.

Veelgestelde vragen over de Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter.

De Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter. heeft een maximaal belastbaar gewicht van .

De Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter. heeft een Unknown.

De Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter. heeft een hartslagfunctie: . Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Orbit Pro geavanceerde hometrainer trainingscomputer met riemaandrijving hartslagmeter. heeft 4 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten