1. fitnessen
  2. VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon.

VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon.

Maximaal belastbaar gewicht

135 kg

Weerstandsysteem

Remblokken

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon.

De VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon is een stijlvolle, uitgebreide en professionele indoor bike. De fiets heeft een LCD-scherm waarop u gemakkelijk uw prestaties kunt volgen. Daarnaast is het heeft een professioneel vliegwiel met een gewicht van 21 kg, wat ervoor zorgt dat u een hele realistische fietservaring krijgt. De VirtuFit Tour Indoorfiets is voorzien van een stijlvol frame en uitgebreide instelmogelijkheden, zoals verschillende weerstandsniveaus, verstelbare zadelhoogte en verschillende pedalen. Het design van de fiets is compact, wat betekent dat u de fiets gemakkelijk kunt opbergen. Daarnaast wordt er bij de fiets een bidon geleverd, die u kunt gebruiken om uw vochtbalans tijdens het trainen goed in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon.

De VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 135 kg.

De VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon. heeft een Unknown.

De VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit Tour Indoorfiets Indoor Cycle Met LCD-scherm 21 kg Vliegwiel Inclusief Bidon. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten