1. fitnessen
  2. Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver.

Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver.

Maximaal belastbaar gewicht

100 kg

Weerstandsysteem

Luchtweerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

5

Omschrijving van de Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver.

De Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display in zilver is een uitstekende keuze voor een effectieve cardio-workout. Het stevige stalen frame is geschikt voor gebruikers tot 120 kg, en het buikkussen biedt optimale ondersteuning. Met de digitale controlemonitor kunt u dankzij de beschikbare functies uw lichamelijke conditie verbeteren tijdens cardio- en coördinatieoefeningen. De elliptische crosstrainer is ideaal om uw cardiovasculaire conditie te verbeteren zonder uw gewrichten onnodig te belasten. Met een LCD-scherm kun je 5 verschillende functies gebruiken voor een optimale training. De crosstrainer (144,5 x 97 x 60) past ook in de meeste ruimtes. Dit fitnessapparaat is een geweldige keuze als onderdeel van uw fitness- en trainingsroutine.

Veelgestelde vragen over de Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver.

De Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg.

De Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver. heeft een Unknown.

De Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Crosstrainer Hometrainer met LCD-Display Zilver. heeft 5 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten