1. fitnessen
  2. Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact.

Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact.

Maximaal belastbaar gewicht

110 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact.

De Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike is een handige opvouwbare fitnessfiets voor op kantoor. Het stijlvolle en compacte ontwerp laat je toe de deskbike in elke werkruimte te plaatsen. De deskbike heeft 8 verschillende weerstandsniveaus, waardoor je de intensiteit van je training kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Het scherm toont je de belangrijkste informatie over je training, zoals de tijd die je erop hebt gefietst, je hartslag en het aantal verbrande calorieën. De Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike is een ideale manier om activiteit en productiviteit te combineren. Met deze opvouwbare fitnessfiets krijg je een energieke boost gedurende je werkdag. Je kunt het tempo aanpassen zoals je wil en genieten van een effectieve training zonder je kantoor te verlaten. Laat deze deskbike je helpen om je gezondheid en productiviteit op kantoor te verbeteren!

Veelgestelde vragen over de Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact.

De Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg.

De Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact. heeft een Unknown.

De Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer Opvouwbaar Bueaufiets voor op kantoor Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus Compact. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten