1. fitnessen
  2. Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar.

Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar.

Maximaal belastbaar gewicht

130 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

10

Omschrijving van de Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar.

De VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat is het ultieme apparaat voor thuisgebruik. Deze professionele roeitrainer is uitgerust met een hoogwaardig computermonitor met een helder LCD-scherm waarop je je prestaties kunt bijhouden. Deze roeimachine is uitgerust met een krachtige magnetische weerstand, zodat je de intensiteit van je training aan kunt passen op basis van je fitnessniveau. De stille magneetweerstand is gecombineerd met een soepele riemschijf, waardoor je een realistisch roeigevoel krijgt. Daarnaast is de VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat uitgerust met een stevig frame en comfortabele handgrepen. Het frame is gemaakt van stevig staal en is voorzien van transporters, zodat je de roeimachine eenvoudig kunt verplaatsen wanneer je hem niet gebruikt. Ook is deze roeimachine inklapbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Deze roeitrainer is een uitstekende keuze als je je fysieke conditie wilt verbeteren en je lichaam in topvorm wilt houden.

Veelgestelde vragen over de Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar.

De Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 130 kg.

De Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar. heeft een Unknown.

De Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Roeitrainer VirtuFit Row 450 Roeimachine Roeiapparaat Inklapbaar. heeft 10 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten