1. fitnessen
  2. Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen.

Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen.

Maximaal belastbaar gewicht

136 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

32

Omschrijving van de Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen.

De CAPITAL SPORTS Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen biedt een unieke trainingservaring. Met zijn 6-in-1-functie combineert hij stepper, climber, cardiobike, air walker, runner en crosstrainer in één apparaat. De Helix Stride past zich eenvoudig aan je loopbeweging aan door zijn verstelbare pasbreedte van 24 tot 89 cm en driedelige pedalen. Het HTB-2 System, een tweedelig aandrijvingssysteem met poly-v riem, biedt een constante kracht en is extreem betrouwbaar. Om het vliegwiel in beweging te brengen, biedt de magneetweerstand met 32 standen een geluidsarme training met de juiste moeilijkheidsgraad. Op het LC-display kun je je training precies volgen en aanpassen. Door de compacte afmetingen en de hoge belastbaarheid is de Helix Stride een betrouwbare trainingspartner, die je veelzijdige workouts met veel afwisseling biedt. Zo kun je je conditie verbeteren en vet verbranden, terwijl je jouw spieren beter ontwikkelt. Met deze innovatieve crosstrainer heb je één apparaat voor al je doeleinden.

Veelgestelde vragen over de Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen.

De Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 136 kg.

De Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen. heeft een Unknown.

De Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Helix Stride 6-in-1-crosstrainer LC-display 32 standen. heeft 32 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten