1. fitnessen
  2. VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus.

VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus.

Maximaal belastbaar gewicht

140 kg

Weerstandsysteem

Waterweerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus.

De VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus is een prachtige en innovatieve roeitrainer. Het is een uitstekend fitnessapparaat dat geschikt is voor gebruik thuis. Het apparaat is uitgerust met een krachtige waterweerstand motor, waardoor het gebruik aangenamer is dan bij andere roeitrainers. Deze roeitrainer is voorzien van een LCD-scherm, waarmee je gemakkelijk je vermogen, afstand en calorieverbruik kunt bijhouden. Ook is het mogelijk om je hartslag te meten met de geïntegreerde hartslagmeter. De VirtuFit Row 800 Roeitrainer is ook inklapbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen als je klaar bent met trainen. Met de 8 trainingsniveaus van deze roeitrainer kun je gemakkelijk trainen voor een gezonde levensstijl. De gebruiksvriendelijke bediening en de comfortabele zitting maken het gebruik van deze roeitrainer nog aangenamer. Naast het comfort en de functionaliteiten biedt de VirtuFit Row 800 Roeitrainer ook een prachtig design. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kortom, de VirtuFit Row 800.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus.

De VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 140 kg.

De VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus. heeft een Unknown.

De VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit Row 800 Roeitrainer Water Resistance Inklapbaar Hartslagfunctie 8 Trainingsniveaus. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten