1. fitnessen
  2. Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel.

Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel.

Maximaal belastbaar gewicht

1 kg

Weerstandsysteem

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel.

De Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel is een robuuste draagriem die perfect is voor de meeste zenders. De riem is verstelbaar tot 106 cm, waardoor het eenvoudig is om de juiste pasvorm te vinden. Bovendien is deze versterkt met neopreen, waardoor hij perfect bestand is tegen transpiratie en stoten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor intensieve workouts, waar uw zender veilig en stabiel blijft. De Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel is gemaakt met speciale versterkte randen voor meer duurzaamheid. Het is ook compatibel met de meeste modellen van de nieuwste en meest populaire zenders, waardoor het een veelzijdige keuze is voor veel verschillende doeleinden. De riem is ook gemakkelijk te reinigen, wat betekent dat het een langere levensduur heeft. Met zijn stijlvolle ontwerp en robuuste constructie is deze verticale buidel de perfecte accessoire voor het volgen van uw workouts.

Veelgestelde vragen over de Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel.

De Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 1 kg.

De Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel. heeft een Unknown.

De Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Spinning® Fitness Mic Belt Verticale Buidel. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten