1. fitnessen
  2. Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer.

Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer.

Maximaal belastbaar gewicht

225 kg

Weerstandsysteem

Luchtweerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

10

Omschrijving van de Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer.

De Concept2 Model D met PM5 is een fantastische roeitrainer voor thuis gebruik. Deze roeimachine biedt een soepele en natuurlijke roeibeweging, waardoor je je als een vis in het water voelt. Het frame is van hoogwaardig staal en heeft een hoge stabiliteit en draagkracht. De vliegwiel is bovendien effectief geïsoleerd om geluid te absorberen. De PM5 monitor is de meest geavanceerde roeimachine monitor en biedt verschillende programma's, waaronder het 'Just Row'-programma, waarmee je een soepele training kunt volgen. Het scherm biedt ook een verscheidenheid aan statistieken, waaronder je hartslag, tijd, afstand, splits en vermogen. Je kunt zelfs je trainingen synchroniseren met verschillende fitness-apps. Het scherm is ook gemakkelijk af te lezen tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer.

De Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 225 kg.

De Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer. heeft een Unknown.

De Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Concept2 Model D met PM5 Roeitrainer. heeft 10 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten