1. fitnessen
  2. Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike.

Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Remband

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike.

De Speedbike RapidPace van ArtSport is een robuuste en stabiele fiets. Het frame is gemaakt van sterk staal en is voorzien van een verstelbare voor- en achterstand. Hierdoor kun je de fiets aanpassen aan je eigen persoonlijke voorkeuren, waardoor je een comfortabele zit en een natuurlijke fietstechniek krijgt. Deze hometrainer heeft een voorziening van een weerstandsregelaar, waarmee je de intensiteit van je training kunt aanpassen. Daarnaast heeft de fiets een LCD-scherm waarop je de tijd, afstand, snelheid, weerstandsniveau, calorieverbruik en hartslag kunt monitoren. Met de tabletsteun kun je je favoriete muziek, film of apps afspelen voor extra motivatie tijdens je training. De RapidPace is voorzien van een stille vliegwiel, waardoor je je trainingen kunt doen zonder geluidsoverlast. Met de meegeleverde transportwielen kun je de fiets gemakkelijk verplaatsen naar een andere ruimte of opbergen als je klaar bent met trainen. Zo kun je altijd en overal je fitnessdoelen bereiken met deze hometrainer van ArtSport!

Veelgestelde vragen over de Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike.

De Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike. heeft een Unknown.

De Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Hometrainer RapidPace Fitness Fiets bike. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten